2017-3 SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ ALIMI
Askernoktasi.com: Uzman | Astsubay | Sözleşmeli Er |

2017-3 SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ ALIMI

2017-3 SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ ALIMI

Jandarmanın 2017-3 sözleşmeli uzman erbaş alımları son hızıyla devam ediyor. daha önce 2017-2 lojistijk braşında alımlarını duyurmuştuk şimdi jandarma 2017-3 alımlarını başlatmış olup 4 gününde başvurular son hızıyla devam ediyor.

Jandarma Uzman erbaş 2017-3 alımlarında dikkat etmeniz hususlara dikkat etmenizi öneririz.

-Başvuru işlemlerinde BÜYÜK HARF kullanınız.

-Lütfen Tüm Alanları Nüfus Cüzdanınızda Yazdığı Şekilde Doldurunuz.

Bu tür bilgileri doğru şekilde yazmanız sizin için önemlidir. Ve özellikle son zamanlar da şu hatalar yapılıyor. terhis tarihini erken yazsam yada geç yazsam sıkıntı olur mu diye.

Eğerki yanlış yazdıgınızda karşınıza çıkarsa onca emeğiniz hiç olur doğru şekilde yazmanız sizin için faydanıza olacaktır.

 

Bu tür detaylara özen göstererek yazarsanız hata almayacaksınız eksik yada yanlış yazarsanız hatalar alıp tekrar tekrar denemek zorunda kalırsınız.

Sormak istediğiniz Sorular olursa sitemizin yorum kısmından yada Soru sorma kısmından bizlere sorarak aklınıza takılan soruları cevaplayabiliriz.

başvuru linki:   TIKLA

Bir önceki yazımız olan Uzman Çavuş Boy Kilo Tablosu ve Jandarma Boy-Kilo Tablosu başlıklı makalemizde jandarma uzman boy, jandarma uzman boy kilo oranları ve jandarma uzman boy kilo tablosu hakkında bilgiler verilmektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Abdullah dedi ki:

    Ortaokulu dışardan okuyorum son 4 dersim kaldı başvuru yaptım bi sıkıntı olurmu